Arrangementer

Her vil nye arrangementer være at finde samt links til tilmelding til disse:

 

Frivillighedsfest 2017 - Alle frivillige i Jyllinge Løbeklub inviteres til sensommerfest Lørdag d. 23. september 2017 kl. 17.00

Festen er en markering og anerkendelse af det store frivillige arbejde, klubbens frivillige har bidraget med i Jyllinge Løbeklub gennem året.
Festen foregår på Spraglehøj, og tilmelding er nødvendig for, at vi kan planlægge indkøb.

Yderligere information omkring arrangementet kan findes HER

Tilmelding til frivillighedsfest kan ske HER senest den 19. september 2017.

-

Kør med Jyllinge Løbeklub til Eremitageløbet den 8. oktober!

Jyllinge Løbeklub arrangerer igen i år fælles bus transport til Eremitageløbet for både løbere og supportere. Vi mødes på Spraglehøj kl. 08.45 så alle er klar til afgang senest kl. 8.55, hvor vi kører med bus til Fortunen som ligger lige ved start området. Afgang fra Fortunen kl. 14.00.

Det plejer at være et rigtig hyggeligt arrangement hvor mange fra klubben deltager. Der er tradition for at vi samles i "Jyllinge Løbeklub lejren" efter løbet hvor vi spiser sammen og fortæller røverhistorier. Hvis vi er rigtig heldige er der også nogle der har taget lidt kage med.

Som noget nyt er der i busbilletten inkluderet en sandwich og en vand, så du skal bare pakke løbesko, og måske en klapstol, så er du sikret en hyggelig dag i den smukke efterårsskov.

Det er tilladt at tilmelde og medbringe en supporter pr. medlem. Transport tur/retur koster kr. 50,- per person.

Tilmelding kan ske HER senest d. 1 oktober

-

 

FOR KLUBBENS TRÆNERE - afholdes Førstehjælpskursus d. 15. oktober og 5. november

Førstehjælpskursus afholdes på Spraglehøj for klubbens trænere den 15. oktober 2017 og d. 5 november 2017 kl. 9:00 - 15:00.

Tilmelding kan ske HER senest d. 8 september

---

 

Se evt. også arrangementer i kalenderen på vores forside.