Arrangementer

Her vil nye arrangementer være at finde samt links til tilmelding til disse:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lyst til at løbe 5 – 6 km sammen med andre?

Jyllinge Løbeklub etablerer nu et decideret 5 km hold. Vi har allerede en bred vifte af hold at byde på, begyndertræning for helt nye, og løb for øvede hvor der er mulighed for at vælge blandt 9 forskellige løbehold med forskellige tider som målsætning. Fælles for alle er dog, at strækningerne er længere end 5 kilometer pr. træning, hvilket for nogle er længere end tid, fysik og/eller ambitioner rækker til.

Derfor opretter vi nu et 5 km hold, hvor målet er at løbe 5 kilometer to gange ugentligt og lørdag måske en smule længere.

Holdet vil være et godt springbræt videre efter de 12 ugers begyndertræning, men henvender sig også til øvede løbere som har brug for en platform at komme tilbage på efter skader, ferie eller bare har lyst til/brug for i en periode og løbe lidt kortere distancer.

Træningsdage vil være de samme som klubbens øvrige løbehold mandage og torsdag kl. 18.00 og lørdage/helligdage kl. 8.00 med skift til vintertid kl. 9.00, tempoet vil være snit 6:40-7:00 min. pr. km. hermed er holdet indplaceret i en tempozone med snittid mellem rødt og bordeaux hold.

Naturligvis vil der være variation af både ruter og træning, så der vil også være intervalløb, fartleg, bakketræning og måske vil der også snige sig en ”planke” eller anden lille fysisk øvelse ind at hygge sig med.

Tilmelding for nye medlemmer kan ske på vores hjemmeside  www.jyllinge-loebeklub.dk. Holdet starter mandag d. 2/7-18 kl. 18.00 og efterfølgende kl. 19.00 afholdes der Infomøde i klublokalet på Spraglehøj

 

---

 

Se evt. også arrangementer i kalenderen på vores forside.