Jyllinge Løbeklub

skoene på - og ud i det blå!

  Jyllinge Løbeklub  

Jul og Nytårshilsen fra formanden

Kære motionister samt familier,

 

Julen står for døren og samtidig er vi på vej ud af 2020.  Året blev absolut ikke, som nogen af os overhovedet havde kunne tænke sig til, men nu står vi her altså, og kan trods alt sige farvel til endnu et godt og fantastisk motions-år i JLK.

Selvom vi måtte holde lukket i en længere periode tilbage i foråret, fik vi alligevel gang i klubben igen, og vi kom tilbage, så vi igen kunne mødes med vores motions-venner og nyde hinandens selskab.

Vi kom atter ud at gå og løbe rundt i Jyllinge og omegn, og kunne igen få kilometer i benene, som for nogen havde været svært, da vi jo skulle motionere hver for sig. Men vi må sige at mange holdt fast, og vi er pt næsten oppe på samme antal medlemmer som før nedlukningen. 

Men jeg må altså lige endnu en gang nævne vores begyndertræning, som vi måtte udskyde til efteråret, men hvilken succes, for ville der overhovedet komme nogen nye motionister! Og ja det gjorde der, og der kom mange, og de holder ved.

Inden vi gik ud af 2019, havde vi allerede en masse arrangementer klar i kalenderen, som vi skulle hygge os med i hele 2020, men også dem måtte vi aflyse gang på gang. Men en ting skal I vide, at lige så snart det er muligt igen, er vi klar til at give den gas med spiseaftener, skovture, vores jubilæumsfest, julefrokosten og ikke mindst vores Jylling Løb. Og så skal vi igen mødes alle sammen på Spraglehøj, løbe sammen ned af grustien, og når vi kommer retur fra vores ture, give hinanden et kæmpe high five, for det har vi alle fortjent.

Men indtil da må vi mødes med afstand i mindre grupper og lave luft high fives, for det kan vi, og det skal vi fortsætte med, for motion er godt og frisk luft er sundt. Og husk vi løber/går både juleaften, 2. juledag og Nytårsaften – alle 3 dage kl. 8.

Der skal i år lyde en ekstra stor tak til alle frivillige, som er med til at gøre JLK til en klub med masser af liv og stort fællesskab trods mange udfordringer og forhindringer i løbet af 2020.

Så med ønsket om en rigtig glædelig jul, samt et godt og lykkebringende Nytår til alle, siger vi på glædeligt gensyn i 2021 til endnu et fantastik år i JLK. Pas på jer selv og hinanden.

Mange julehilsener

Bestyrelsen/Christina