Jyllinge Løbeklub

skoene på - og ud i det blå!

  Jyllinge Løbeklub  

Klubben er åben igen

Kære alle sammen, 

Så er det igen muligt at komme ud og løbe/gå i klubregi, da der nu er åbnet op for de udendørs aktiviteter. Jubbiiiiiiiii, hvor har vi ventet længe på det, og nu er det altså muligt. Men der er selvfølgelig et "men", for vi må "kun" være 25 i hver gruppe af motionister.

Indtil videre vil vi fortsætte med at mødes rundt omkring i Jyllinge, og så vil vi tage bestik af situationen til efter påske, så vi starter op hvor vi sluttede, se vedhæftet fil om mødesteder.

Mødetiderne vil være :

Mandag kl. 18  -  Torsdag kl. 18  -   Lørdag kl. 8 for løbere og kl. 9 for walk

Mødestederne vil være :

Se oversigten for løbere HER og for gåhold HER

Klubhuset på Spraglehøj vil kun være åbent for toiletbesøg, men bemærk det er ikke alle dage der er åbent. Og der skal bæres mundbind hvis man vil ind.

Det er altid muligt at løbe/gå med på alle hold, så husk at tjekke mødestedet ud for det hold du gerne vil løbe/gå med.

Mandag d. 1. marts er det skiftedag, og det betyder at trænerne løber/går i det langsomme interval. Og så skal vi huske på at tage hensyn til hinanden, for det er måske ikke alle som har fået motioneret lige så meget som de plejer, når vi har skulle gøre det hver for sig. Men mød endelig op, der er hold for alle, og så glæder vi os til at kunne motionere igen med vores venner i JLK.

Til sidst og det skal vi nævne, at føler du dig sløj eller er blevet smittet, kan du ikke komme i klubben før du er frisk igen, og husk at meddele det til din træner eller formanden.

Ellers glæder vi os så meget til at se jer alle i JLK igen, og så håber vi, at vi også snart kan åbne klubben op for de sociale arrangementer som også hører med i JLK.

På glædeligt gensyn.

Mange hilsener

Christina og bestyrelsen